Weercam richting zuid

Hieronder ziet u een foto van het actuele weerbeeld met daarop een overlay van enkele bijbehorende weergegevens. De foto wordt met een regelmaat van 5 minuten vernieuwd. Actuele weerbeelden zullen tijdens de daguren worden getoond. Mocht er aanleiding zijn om actuele weerbeelden te tonen bij zwaar onweer met bliksem etc. dan zullen wij ook tijdens de avond en nachturen deze beelden hier laten zien.

Weercam Image

This webcam script used with permission from Mike Challis. linkicon Long Beach, WA Weather USA.

Live stream via YouTube.

Timelapse video van de laatste 3 uren.

Timelapse video van gisteren.

Weercam

Weercam IP weercamera op de website van Leudalweer.nl


Mocht het interessant zijn om een timelapse video van een indrukwekkende storm, zwaar onweer met bliksem, zonsverduistering, mooie wolkenpartijen enz. te laten zien dan zullen we dit hier achteraf gaan plaatsen met daarbij eventueel een klein verslag. Het plaatsen van zo'n video zal dus geheel weersafhankelijk zijn. Hieronder ziet u als testcase een timelapse video van 21 maart 2015. Het weer voor deze dag was voor een overwegend zwaar bewolkt met enkele hevige regenbuien. Deze video duurt nog geen 2,5 minuten en geeft in vogelvlucht een 24 uur durende dag weer.

resize the player

Hieronder ziet u een foto van de door Leudalweer gebruikte IP camera. Deze is van het merk Hikvision type DS-2CD2232-I5. De camera heeft de hierboven getoonde snapshots en video gemaakt.

weercam

Klik op het logo van Hikvision voor de camera specificaties. linkicon